General

27 septembrie- Ziua Mondială a Turismului

Ziua de 27 septembrie în care sărbătorim „Ziua Mondială a Turismului” constituie un bun prilej de conștientizare a importanței turismului pentru țara noastră și în mod deosebit pentru acele regiuni în care turismul începe să joace un rol economic, social și cultural tot mai important. Printre acestea se află și Maramreșul care încearcă s-și găsească un loc  pe piața turismului Mondial.

Pentru unele state sau regiuni turismul a devenit în ultimele decenii motorul cel mai important al economiei sau cel puțin unul important care nu mai poate fi neglijat. Acestea au reusit s-și găsescă sau să-și construiască un rol foarte bine definit. Știu cum să-și facă promovarea, cum să-și atragă vizitatorii. Sigur putem să o facem și noi.

Constantin Ioan Lazu

Autor: Creator de conținut pe Maramuresu'meu unde adun, sintetizez, structurez și prezint informații relevante despre acel Maramureș care a rămas autentic. Susțin și promovez vechile tradiții și obiceiuri primite moștenire de la păstrătorii acestui patrimoniu material și imaterial prețios.